Trainingen op maat

Via Trainingen Op maat geven ervaren trainers je de kans je skills bij te schaven tijdens het tussenseizoen of je eerste voetbalstapjes te zetten!
We doen dit op woensdagen in mei en juni op maat van de speler.
Neem een kijkje en schrijf je in!

MEER INFO

Keeperacademy

Ben jij ook die ene die zo graag springt en vliegt? Tijdens het tussenseizoen, of doorheen het jaar lekker keeperen onder deskundige begeleiding? Stapsgewijs een beter worden? SoccerFun biedt het aan in Ruddervoorde.

MEER INFO

Zomervakantie 2019

Een leuke, leerrijke voetbalweek? Een unieke voetbalvakantie in Spanje? Een specifieke stage voor keepers?
We voorzien het allemaal! Bekwame trainers serveren op speelse wijze een waaier aan voetbal/keeperactiviteiten.

MEER INFO

Voetbalscholen

Je eerste stapjes in het voetbal zetten? Doorheen het jaar lekker voetballen met vrienden? Je voetbalskills bijschaven aanvullend op de trainingen in je club? SoccerFun biedt het aan op maat.
Wellicht ook in uw regio!

MEER INFO

Vier je verjaardag!

Je viert binnenkort je verjaardag, je zit niet te wachten op een knutselatelier of het bezoek van een clown… . Liever een uitdagend voetbal/sportfeestje met een te gekke trainer?
In dat geval moet je bij SoccerFun zijn!

MEER INFO

Herfstvakantie 2019

Leerrijke, technische maar vooral plezante indoorstages. De accenten liggen heel specifiek op het ontwikkelen van basistechnieken en het aanmoedigen van ’1 tegen 1 acties’. Ontdek binnenkort data en locaties en wees erbij!

MEER INFO

Paasvakantie 2019

Keileuke voetbalweken op verschillende locaties!
Ervaren, enthousiaste trainers serveren een waaier aan voetbalactiviteiten waarbij instructie, uitdieping en veel spelplezier hand in hand gaan. Een leuke, niet te missen ervaring!

MEER INFO

Krokusvakantie 2019

Heerlijke voetbalstage met in-en outdooropties!
Gediplomeerde trainers bieden voetbal in zijn puurste vorm aan: individuele skills bijschaven, wedstrijdgerichte vormen en een overdosis plezier. Samen met je vrienden lachen en knallen!

MEER INFO

Kerstvakantie 2019

Leerrijke, technische maar vooral plezante indoorstages. De accenten liggen heel specifiek op het ontwikkelen van basistechnieken en het aanmoedigen van ’1 tegen 1 acties’. Ontdek snel data en locaties en wees erbij!

MEER INFO

Blijf ook via onze Facebook- / Instagrampagina op de hoogte BEZOEK ONZE PAGINA