VROEGBOEKKORTING !

Na fijne paasstages kijkt SoccerFun momenteel vooruit. Zo starten op 10 mei de Trainingen op Maat en kijken we op 2 juni (tijdens een infomoment) samen met deelnemers en ouders vooruit op onze zomerstage in Barcelona. Daarna gaan we in volle vaart richting de zomervakantie.

Inschrijven voor een zomerstage kan nog steeds. Evenwel niet meer voor alle kampen (hier en daar hangt het bordje ‘volzet’). Bekijk het aanbod hier en wees erbij.
Voor het MovingKids kampje klikt u hier!

Merk op: inschrijven voor 1 mei = 5 euro korting (met uitzondering voor de zomerstage van Cercle Brugge).

SOCCERFUN VOETBALSCHOOL – MOVING KIDS!

Ondertussen kijken we ook al wat verder! Zo zijn we er vanaf september terug met onze voetbalscholen in Jabbeke en Loppem en zijn er onze bewegingslesjes in Brugge. We beloven alvast opnieuw meer dan ons best te doen voor leerrijke en leuke momenten op maat van elk individu. Schrijf je tijdig in!